2013. augusztus 29., csütörtök

2497 Régi vasúti terepasztal - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Többszintes, nagyméretű soképültes terepasztal.
Komoly váltó és irányítótáblával.
Hozzá rendkívül sok készítési kellék tartozik, úgy mint (dobozban lévő) sinek, trafó, fák, tereptárgyak, házikók, vagonok, régi forrasztópáka, drótok, csavarok. Azaz minden ami egy ilyen régi terepasztal építéséhez szükséges volt.
Most egyben eladó!  
Világítása is van. Jelenleg 2 nagy méretű Pikó trafóról üzemel, összesen 10 váltója van. Az asztal mérete 174 x 108 x 84 cm. Cca 30 éve nem használt terepasztalról van szó. Vezérlőgombok használatával egyik másik váltó azonnal reagál . Közvilágítása részben működik. Közel 10 méret sínpálya van lefektetve, de külön dobozban is taálunk még síneket. Az asztal tetejére egy fedő fa keret való, így az asztal letakarható. A középen látható fő épület papírból készült. Felújításra szorul. A terméket természetresen nem postázom, kizárólag személyesen vehető át Szegeden illetve BPen.  
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
Postázás:  Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás:  Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés:  Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia:  Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!


Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-01 19:10
. 2497 Régi vasúti terepasztal - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése